Eğitim fakülteleri müzik eğitimi bölümlerinde kullanılabilecek keman konçertoları dağarının incelenmesi - Akıncı, Sibel (My University, 1998)
unknown
Keywords: Belirli çalgılar ve müzikleri; Keman; Müzik; Müzik_Eğitim; Telli çalgılar; yaylı telli çalgılar