Türkiye’de finansal kiralama hizmetlerinin tanıtımı ve finansal kiralama şirketlerince kullanımı en çok tercih edilen tanıtım alt karmasının ortaya konulması üzerine bir araştırma - İnal, Mehmet Emin (My University, 1994)
unknown
Keywords: FİNANSAL KİRALAMA-TANITIM; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi