Pazarlama stratejilerinin ihracat performansı üzerindeki etkileri: büyük ölçekli ihracat firmalarına ilişkin bir araştırma ve uygulama - Mengüç, Bülent (My University, 1994)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-STRATEJİLER