Teşvikler ve kısıtlamalar bağlamında Çad'da doğrudan yabancı yatırımlar - Yacoub, Abdallatıf Mahamat (My University, 2017)
1980’lı yıllardan sonra ABSTRACT Globalization, which was emerged in the late 1980s
Keywords: Chad; Çad; Dış ekonomik ilişkiler; Direct Foreign İnvestment; Doğrudan Yabancı Yatırımlar; Ekonomik durum; Ekonomik kalkınma; Incentives; Kısıtlamalar; Limitations; Teşvikler; Yabancı yatırımlar