Dipiridamol aljinat mikroküreleri ve tablet formülasyonlarının değerlendirilmesi - Karakuş, Derya (My University, 1998)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik teknoloji; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri