Şihabu’d-din es Sivasi ve Uyunu’t-tefasir li’l-Fuzala’i’s-Semasir’ indeki metodu. - Dartma, Bahattin (My University, 1994)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; ŞİHABUDDİN ES-SİVASİ; Tefsir ve tefsir ilmi