Ahmed b. İdris Şihabüddin el-Karafi’nin Kitabü’l-Ecvibeti’l-Fahira Ani’l-Es’İleti’l-Facira’sı ve dinler tarihindeki yeri - Akmeşe, Ömer Lütfi (My University, 1998)
unknown
Keywords: Din_Felsefe; Doğu felsefesi; Felsefe; Mısır; Tarih