Whey ile beslenmenin yanıtka serbet oksijen radikalleri, glutatyon düzeyi ve lokal inflamasyon bulgularına etkisi - Öner, Osman Zekai (My University, 2002)
unknown
Keywords: Cerrahi; Genel Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri