La recherche semantique des termes commerciaux et juridiques dans le langage commercial FR/ TR - Ilgaz, Mehmet Aydın (My University, 1995)
unknown
Keywords: FRANSIZ DİLİ-EĞİTİM; FRANSIZ DİLİ-KELİME YAPISI