Esansiyel hipertansiyonlu hastalarda egzersiz tedavisinin önemi - Saçaklı, Mednan (My University, 1991)
unknown
Keywords: Egzersiz; Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-SAĞLIK; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri