İstanbul kent dokusunda bir Türk konut tercihi ve kültürel yapı etkileşimi:Rumelihisarı örneği - Can, Aynur (My University, 1998)
unknown
Keywords: Kamu yönetimi; Maliye Bakanlığı; Türkiye’ de kamu yönetimi; YEREL YÖNETİMLER