Polisitemia Rubra vera ve esansiyel trombositemi hastalarında trombotik ve hemorajik komplikasyonların görülme sıklığı - Kaygusuz, Işık (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hematoloji; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri