Petunia Hybrida’da sitolojik çalışmalar - Ulaş, Yüksel (My University, 1990)
unknown
Keywords: BİYOLOJİ-; Botanik (Bitki bilimleri); Otsu çiçekli bitkiler; Taksonomik olmayan guruplamalar; Tohumlu bitkiler (Spermatophyta)