Yetiştirme yurdunda yaşayan 13-17 yaş grubu okuyan gençler ile aileleri yanında yaşayan ve okuyan aynı yaş grubu gençlerin ergenlik problemlerinin karşılaştırılması - Yılgör, Funda Tekelioğlu (My University, 1993)
unknown
Keywords: Eğitim; Eğitim psikolojisi; GENÇLER-YETİŞTİRME YURTLARI