Çocuklarda kontrast madde sonrası oluşan böbrek hasarının erken tanısında sistatin c, ngal, nag/ kreatinin düzeyleri ve vücut kompozisyonu ile ilişkisi - Benzer, Meryem (My University, 2012)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Nefroloji; Tıp