Sıçanlarda orta dereceli yüzme egzersizinin akut ve kronik stres yanıtına etkisi - Çakır, Barış (My University, 2005)
unknown
Keywords: Belirli tedaviler ve tedavi türleri; Egzersiz; Farmakoloji ve tedavi; Fiziksel tedaviler; Stres; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri