Sermaye piyasası kanununa tabi anonim ortaklıklarının temel mali tablolarının düzenlenmesi yatırımcılar açısından oranlar analizi yöntemiyle incelenmesi - Yıldırım, Binnaz (My University, 1999)
unknown
Keywords: Ekonomi; Sermaye Piyasası; Ticari işletmeler; Üretim