Başlangıçtan günümüze Türk illüstrasyon sanatı - Saçan, A. Kaan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Çizgi sanatları; Çizim; Grafik tasarım; GRAFİK-İLLÜSTRASYON; Güzel ve dekoratif sanatlar; resimleme; ticari sanat