Rönesans’ta müzik aletleri konulu resimler ve 20. yüzyıl resim sanatında müziğin etkisi - Göçer, Esin (My University, 1997)
unknown
Keywords: 1400 - 1599; coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Resim sanatı; Resim, Rönesans; Tarihi