Siyah/ Beyaz karanlık oda teknikleri - Bodur, N. Simay (My University, 1998)
unknown
Keywords: araçlar; Fotoğrafçılık; FOTOĞRAFÇILIK-FİLM BANYOLARI; gereçler; Güzel ve dekoratif sanatlar; işlemler; Karanlık oda ve labaratuvar çalışmaları; malzemeler; Teknikler