İstanbul ili hemodiyaliz birimlerinde çalışan hemşirelerde görülen depresyon belirtileri ve başa çıkma yöntemleri - Barlas, Gül (My University, 1998)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; HEMŞİRELİK; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri