Riskli gebeliklerde ve ultrasonografide Fetal Anomali saptanmış olgularda 4 boyutlu ultrasonografi ile fetal davranış değerlendirilerek oluşturulacak skorlamanın Postnatal Nörolojik Anomalileri saptamadaki yeri - Bengisu, Hale (My University, 2009)
unknown
Keywords: Kadın Hastalıkları ve Doğum; Tıp