Kronik stres etkisinde sıçan testis sertoli hücrelerindeki yapısal değişiklikler: Vimentin İmmunohistokimyası, DNA Fragmantasyonu, Serbest Oksijen Radikal Biyokimyası - Sağlam, Beyhan (My University, 2009)
unknown
Keywords: Embriyoloji; Histoloji; Stres; Tıp