Yaz spor okullarına katılan 8- 9 yaş erkek çocuklarının fiziksel ve fizyolojik gelişimi - Temizişler, Mesut (My University, 1997)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; ÇOCUKLAR_BÜYÜME; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-FİZYOLOJİ