Android tabanlı uzaktan arıza tespit platformu - Avcı, Köksal (My University, 2017)
Bu tez çalışmasında; bir klimadaki arızanın tespit edilerek, arıza bilgilerinin alınıp, mobil internet altyapısı ile uzak bir sunucu veritabanına gönderilip yine ağ erişimine sahip bir Android cihaz ile veritabanından verilerin alınıp ve işlenmesi hedef alınmıştır.

In this thesis study; It was aimed to retrieve and process the data from the database with an Android device that has network access and also send the malfunction information to a remote server database via mobile internet infrastructure.
Keywords: Android; Android işletim sitemi; Artificial neural networks; Internet of Things; İşletim sistemleri; mobil programlama Remote fault monitoring; Mobil uygulamalar; mobile programming; Nesnelerin İnterneti; Uygulama geliştirme; Uzaktan arıza izleme; yapay sinir ağları