İşletme içi yer ve görev değişikliklerinin (atama etkinliklerinin) işletme personeli üzerindeki etkileri ve uygulamadan bir örnek - Aydın, Alim (My University, 1988)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞ İDARESİ; Yürütmenin yönetimi