Propofol-Alfentanil, Propofol-Remifentanil ve Propofol-Sevofluran kombinasyonlarının Laringeal Maske yerleştirilmesi üzerine etkilerinin karşılaştırılması - Talay, Mustafa (My University, 2009)
unknown
Keywords: Anesteziyoloji; Tıp