Yolcu talep tahminlerinin ekonometrik ve matematiksel analizi:(Türkiye için dokuz noktalı besleyici havayolu sistemi yolcu talep tahminleri üzerine bir deneme) - Tekin, Necdet (My University, 1982)
unknown
Keywords: Demiryolu taşımacılığı; İSTATİSTİK-TALEP ANALİZİ; TALEP ANALİZİ-HAVAYOLU