Düzeltme metodu olarak endeks yönteminin finansal tablolar analizinde uygulanması - Dede, Selçuk (My University, 1998)
unknown
Keywords: Muhasebe; MUHASEBE-FİNANSAL TABLOLAR-ANALİZ; Yönetim ve yardımcı hizmetler