Türk Eximbank ve Eximbank kredi uygulamaları & Türk tekstil ve konfeksiyon sektörü üzerine genel bir araştırma - Elban, Ali Eyyüp (My University, 2000)
unknown
Keywords: Banka Kredileri; BANKACILIK - KREDİLER; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Kredi ve borç verme kuruluşları; TEKSTİL-TÜRK