Hastanede hacim tasarımı ve donatımında insan, hasta, mobilya bağıntısı - Yolcu, Erdinç (My University, 1997)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Hastane binaları; Kamu yapıları; Mimarlık; Sağlık ve refah binaları; Senatoryumlar ve genel hastaneler