Implant destekli protezlerde, impant destek protez bağlantısının mekanik davranışlarının sonlu elemanlar stres analiz yöntemi ile incelenmesi - Alkan, İbrahim (My University, 2002)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; Dişçilik; prostetik diş hekimliği; Prostodontik (takma ve yapay diş bilgisi) diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri