Hazır giyim firmalarında tasarımdan ürüne geçiş sürecine ilişkin örnekler ve bir öneri.(yaş aralığı 10-16 genç kız gurubu.) - Tabbit, Halide Fulya (My University, 2017)
Tez konusu; Hazır Giyim Firmalarında Tasarımdan Ürüne Geçiş Sürecineİlişkin Örnekler ve Bir Öneri.(Yaş Aralığı 10-16 Genç Kız Gurubu.) ABSTRACT Thesis topic, Examples and suggestions for transition period from design toproduct in ready-to wear clothing companies.(age between 10-16 teenage girlgroup.)
Keywords: Tasarım; Tasarım Design; Tekstil