Doğru akım motorlarında dinamik ve statik devir sayısı ayar düzenlerinin karşılaştırılması ve değerlendirilmesi - Kalay, Ünver (My University, 1989)
unknown
Keywords: Elektrik enerjisinin üretimi; FEN BİLİMLERİ; Jenaratörler ve parçaları; MOTORLAR; Uygulamalı fizik