Preeklampsi prediksiyonunda ikinci trimester doppler ultrasound ve biyokimyasal parametrelerin (B-HCG,uE3, AFp, inhibin A, Aktivin A) yeri - Coşar, Emine (My University, 2004)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın Hastalıkları; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri