Üsküdar Şer’ iyye sicili (İstanbul Müftülük Arşivi 6/ 346 Nolu defter) (12 Cemaziye’l- ahir - 17 Şevval 1124/ 17 Temmuz - 17 kasım 1712) - Çalışkan, M. Saffet (My University, 1993)
unknown
Keywords: ŞER’İYYE SİCİLLERİ-ÜSKÜDAR