Aktif mevsimsel alerjik konjonktivitte gözyaşı ve serum eozinofilik katyonik protein düzeyleri ve topikal %0.1 lodoksamid tedavisinin eozinofilik katyonik protein düzeylerine etkisi - Acar, Nur (My University, 2000)
unknown
Keywords: Cerrahi; Göz_Hastalıklar; Oftalmoloji (Göz hastalıkları); Patoloji ve göz cerrahisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri