Farklı spor dallarında yaşanan müsabaka stres düzeylerinin araştırılması - Özbekçi, Füsun (My University, 1989)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPORCULAR-STRES