Aferezis ile elde edilen periferik kök hücrelerde fonksiyonel alt grupların sınıflandırılması ve in vitro koşullarda farklılaşma özellikleri - Demirel Yanıkkaya, Gülderen (My University, 1999)
unknown
Keywords: TIP-İMMÜNOLOJİ