Fe-B-Si metalik camlarının kristalizasyon kinetiğinin magnetik özellikler üzerindeki etkisi - Özkan, Esra (My University, 1994)
unknown
Keywords: CAM-TEKNİK YAPI; Mühendislik; Seramik ve ilgili malzemeler