İlk nazil olan ayetlerde eğitim-öğretim - Taburdemir, H. Mehmet (My University, 1995)
unknown
Keywords: Cüzler; Din; İslam Dini; İslam Dini Eğitim Ve Öğretim; Kur’an ve Kur’an İlimleri; sûre ve âyetler