Bilgi güvenliği farkındalığı üzerine bir araştırma: Marmara Üniversitesi örneği - Aslan, Berrin (My University, 2017)
Bu çalışmanın temel amacı; Marmara Üniversitesinde görev yapan akademik ve idari personelin bilgi güvenliği farkındalıklarının çeşitli veri ve istatistiklerden yararlanılarak ölçülmesidir.

The main purpose of this study is to measure information security awareness of academic and administrative staff working at Marmara University by using various data and statistics.
Keywords: Bilgi güvenliği; Bilişim sistemleri; Corporate Information Security; Farkındalık; Güvenlik önlemleri; Güvenlikte İnsan Unsuru Information Security; Human Complaint in Security; İstanbul (Türkiye); Kurumsal Bilgi Güvenliği; Marmara Üniversitesi; Türkiye