Türk-İngiliz siyasi ilişkileri açısından Ermeni Meselesi (1890-1900) - Şentürk, Mücteba (My University, 1991)
unknown
Keywords: Baskın olmayan gurupların yurttaşlık hakları; ERMENİLER-OSMANLI İMP; OSMANLI İMP.-DIŞ İLİŞKİLER-İNGL; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Toplum bilimleri; Yurttaşlık hakları ve siyasal haklar