Resimli Türkiye Florası’na Katkılar 4: Türkiye’deki Pulotu [Corispermum L. (Amaranthaceae)] cinsi ve Türkiye Florası için Corispermum nitidum Kit. ex Schult. türünün teyidi - (:unkn) unknown (My University, 2017)
Bu çalışmada, Türkiye'deki Corispermum türlerine ait yeni bir tür teşhis anahtarı, tür betimleri ve türlere ilişkin bazı notlara yer verilmiştir. Türkiye'den kaydı teyide muhtaç Corispermum nitidum Kit. ex Schult. (Amaranthaceae) türünün varlığı kesinleşmiştir

In this study, the new identification key, descriptions and some notes for the Turkish Corispermum species were given. The presence of Corispermum nitidum Kit. ex Schult in Turkey was not certain. Its existence was confirmed
Contributions to the Illustrated Turkish Flora 4: Corispermum L. (Amaranthaceae) in Turkey and the presence of Corispermum nitidum Kit. ex Schult in Turkey
Keywords: Biyoloji