Sağlıklı postmenopozal kadınlarda östrojen progesteron tedavisi ve selektif östrojen reseptör modülatör (Raloksifen) tedavisinin lipid profiline, serum inflamatuvar belirteçlerine ve insülin sensitivitesine etkisi - Uygur, Meltem (My University, 2007)
unknown
Keywords: İnsülin Sensivitesi; Menopoz; Östrojen-Progesteron Tedavisi; Raloksifen