Amerika Birleşik Devletleri’nde kredi birlikleri ve finansal denetim - Erkoç, M. Tanju (My University, 1991)
unknown
Keywords: BANKACILIK-FİNANSAL DENETİM-A.B; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Kredi ve borç verme kuruluşları