Halk arasında tedavi amacıyla kullanılan bitkisel çayların mutajenik aktivitelerinin araştırılması - Özmenteşe, Nalan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik Kimya; İlaçlar (Meteria medika); Kimya; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri