İhracata katkısı yüksek sanayi dallarında ihracat-üretim-içtalep ilişkisi(Türkiye,1970-1987) - Meriç, H. Arzu (My University, 1989)
unknown
Keywords: Dış ticaret; İhracat (Dışsatım); İHRACAT-TÜRKİYE; SANAYİ-TÜRKİYE-ÜRETİM; Ticaret