Türkiye’deki küçük ve orta boy işletmelerde liderlik davranışının örgüt kültürüne etkisi (Halil Mağazaları örneği) - Konuk, Nebiye (My University, 1997)
unknown
Keywords: Genel yönetim; LİDERLİK; Personel yönetimi