Yenidoğanda teoae (Transient evoked otoakustik emisyon) - Yüksel, Şengül (My University, 1996)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Kulak, Burun, Boğaz_Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri